27 June 2008

Masa Critica (27Iunie)Cata si Cristina

Liderul nostru spiritual de la dirtbike.ro

Pavel Laurentiu

Under My Wing :)

Cocalari !

video
Masa Critica are loc in Brasov in ultima vineri din fiecare luna cu intalnire in Centrul Civic
Urmatoarea Masa Critica va avea loc pe 25 iulie cu intalnire la ora 18.30

Traseul este in principiu acesta: Centrul Civic (parcul de la Hidromecanica) - blvd. Iuliu Maniu - str. Nicolae Iorga - str. Muresenilor - str. G. Baritiu - str. Beethoven - str. Poarta Schei - str. Nicolae Balcescu - blvd. 15 Noiembrie - Calea Bucuresti - blvd. Saturn - str. Zizinului - blvd. 15 Noiembrie - Centrul Civic.


21 June 2008

Timis-Noua (21 Iunie)

Am fost pana la bunloc, la telescaun ... si nea' Caisa de acolo a zis ca putem urca si cu bike-urile , nu stiu cum ...dar e de retinut ;) . Pe DN1 spre Timis, cu 200 de metri inainte de popas, se face un drum pe dreapta , dincolo de liniile de tren. Atentie la caini, sunt vreo 5, naspeti!! Prima bucata de drum a fost numai urcare, si pe un teren foarte accidentat. Balti, crengi si aluviuni cat cuprinde. Dar de la marcajul albastru a fost mai ok, poteca prin padure... lejera. Doar finalul aproape de noua era cam abrupt.Naspet!!!
Nisip miscator

Andrei si BACK !!! =))

14 June 2008

Poiana-Drum Forestier (14Iunie)

Am facut pana bagasar dracu' in ea, chiar pe drumu forestier, pana acasa am mers pe jos cam 2 ore :|


video

07 June 2008

Poiana-Cristian (7Iunie)

Frumos traseul de azi ... am fost 3 : Gabi Vali, Dorin si eu. Am urcat poiana cu nasu' ca de obicei. In poiana pe terasa cu romantze am mancat 3 mici si am baut o bere ... ca de obicei. Si dupa ce ne-a uitat pe panoul cu harta ... am urmat indicatoarele catre Cabana Cheia (aka Patratul alb cu dunga albastra si cel cu Cruce Galben, acesta din urma supranumit si patratu' cu crucea mati !). La inceput traseul a fost nasol ... mult noroi , multe balti, o mica bucata am mers cu bitzele prin rau...asa a fost pana ne-am despartit de patratul cu dunga albastra si am iesit in sosea ... soseaua care uneste poiana de Rasnov. Am urcat 2-3 serpentine ... cam 10-15 min pana am ajuns intr-o poiana, unde era un indicator: Rasnov -crucea galbena sau Cristian tringhiul rosu. Am ales crisianu'. Prima bucate de vreo 15-20 de min a fost foarte tehnica ... pante abrupte si bolovani multi; iar urmatoarea de viteza...pana jos la fabrica din cristian. Pana in brasov am mai facut 20-25 de min pe sosea.

harta din poiana
Dunga albastra si crucea matii

Io

Gabi - Fotbal !!!

pe dorel sa il scuzati , asa e el, mai manelar :))

O ultima precizare: Nu a cazut nimeni pe traseu azi, dar in bartolomeu in statie la 5 s-a bagat Gabi in Dorel si a s-a julit Dorel =))

02 June 2008

Poiana-Drum Forestier-Tampa-Serpentine (1Iunie)


Doar eu cu Dorel...Am urcat poiana pana la prima statie de autobuz pt ca soferu nu a vrut sa ne ia de jos, din poiana am coborat spre drumul vechi si dupa hotel Ursu am facut dreapta, am urcat putin pana la rascrucea de drumuri cu indicator. De acolo am coborat pe drumul forestier spre pietrele lui solomon, pana cand undeva...intr-o curba incepe un drum spre Poiana si Saua tampei; (pana aici coborarea a fost mijto, au curatat toti copacii cazuti pe drum care altadata te incetineau). Am urcat vreo 30 de minute pe drumul ala (cam pe la jumate se face o poteca la stanga prin padure care tot pe tampa cred ca ajunge dar nu am aleso). Drumul se termina brusc la un moment dat dar daca mai continui prin padure pe langa rau 3-4 minute ajungi in drumul care coboara din postavaru; si de acolo ...e o placere sa cobori pana pe saua tampei. Pana sus la panoramic e un chin...impingi ca prostu la bicicleta. Iar coborarea pe serpentine , cel putin jumatatea de sus a traseului e destul de naspa, si periculoasa. Poteca e mica plina de bolovani ascutiti si o cadere ar fi dureroasa; dar mai jos e ok.