14 July 2008

13 July 2008

Poiana-Drum Forestier-Valea Cetatii (12Iulie)

Poiana Brasov, urcati pe langa hotel ursu, cam 10 minute pana la bifurcatia de drumuri unde incepe drumul forestier; il coborati pana pe la jumatate, aproape de pietrele lui solomon si se face un drum la dreapta (e o pancarda pe care scrie "spre Poiana") care urca cam 30 de min. Si ajugeti la poteca care coboara din postavaru, coborati cam 10 minute pana la alta bifurcatie spre Saua Tampei si Valea Cetatii, ultima bucata de drum aproape de racadau a fost groaznica !
08 July 2008

Parada Tex FM pe 11 iulie in Brasov

Parada de biciclisti, rolleri si skateri pe strazile Brasovului

Postul de radio TEX FM ii invita pe toti biciclistii, skaterii şi rollerii din Braşov sa participe in data de 11 iulie la Parada TEX FM.

Parada va avea loc vineri, intre orele 12.00-14.00, pe traseul : Centrul Civic – punct de plecare, str. Iuliu Maniu, str. Nicolae Iorga, B-dul Eroilor, B-dul 15 Noiembrie, str. Toamnei, str. Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Griviţei, Paradisul Acvatic – punct de sosire.

Aceasta parada se va finaliza cu o mare petrecere in aer liber, Bikini Party, care va avea loc vineri la Paradisul Acvatic. La petrecere sunt invitati toti participantii la parada, ei avand intrarea libera.

Va asteptam.

044 edit:
Doresc sa le urez multa muie acelor nesimtiti care au furat cele trei biciclete din fata de la Paradisul Acvatic.
BRAVO ! Ati demonstrat inca o daca ca suntem romani !!!