19 January 2009

Bunloc on the rocks (18 Ianuarie)

Noh nah, ca m-am saturat sa ma tot uit cu jint de pe geamul camerei mele la ... Bunloc. Ne-am dus duminica, fara sa stim ce ne asteapta sus.
Putin ingrijorati de fuctionarea telescaunului, odata ajunsi la fata locului ne-am linistit, caci locatia era chiar populata. Cativa skiori, 2-3 plimbareti, un grup de cocalari la gratar, vesnicii parapantisti, si noi 5.
10lei urcarea, aceasi urcare ca si in vara, de 15 min, in care am cam inghetat. Si sus era exact cum ma asteptam , zapada mare si neatinsa, partia larga si privelistea frumoasa. Sus ne-am despartit in 2 grupuri, snowborderii si restu, restu erau fetele care s-au tarait pana jos pe 2 pungi :) . Am urmat acelasi traseu pe care l-am facut cu bicicleta in vara si a fost superb; cel putin prima jumatate. Senzatia de zapada neatinsa si mare e extraordinara, te lasi putin pe spate si lasi placa sa te duca unde vrea ea ...
A doua parte in schimb a fost groaznica, din cauza exploatarilor forestiere din zona, locul e plin de bolovani, santuri si crengi. Ne-am impiedicat , am cazut , si ne-am umplut de vanatai pana jos. Dar am considerat ca a meritat prima bucata asa ca ne-am mai urcat odata :)

P.S. Fetele cu sacu' m-au rugat sa va sfatuiesc sa nu va dati cu punga, pe fund, pana jos ...

drept urmare, cam asa arata placa mea ... "Bunloc on the rocks", get it ?

1 comment:

Simona said...

Prima parte cu sacul a fost bestiala. Zapada mare si gheata dedesubt, viteza fantastica, rasucirile extraordinare; pana am ajuns pe drumul forestier, care e foarte usor de recunoscut dupa durerile provocate de pietrele care mai de care mai ascutite. Deci va recomand cu toata caldura sa mergeti cu sacul dar doar pe prima portiune de drum. Oricum distractia a fost pe masura vanatailor culese. :)