12 April 2009

Drumu Vechi - Poiana Brasov - Cristian - Brasov

- S-a putut observa cu usurinta ca azi a fost Pastele catolicilor, foarte multa lume prin oras si la plimbare prin paduri, ca sa nu mai vorbesc de gratare. Drept e ca si vremea ne-a ajutat azi , foarte cald, vant slab si soare puternic, acasa am observat ca m-am bronzat ca un tractorist pe maini.
- In incercarea de a ne antrena putin pt traseul din 21-22 aprilie, am reusit sa facem mai mult de 100 km intr-un singur weekend. Traseul de azi a fost splendid este si unul dintre favoritele mele pt ca are si urcari grele atat pe forestier cat si pe sosea, coborari puternice pe sosea si coborari foarte tehnice offroad, totul in mijlocul naturii.
- Drumu' Vechi , prima oara cand il urc pe mtb, pana acum doar il coboram ocazional. Ma asteptam sa fie mai lung si mai greu de urcat dar cu putina conservare a energiei e chiar o urcare lejera. Am coborat din poiana pe sosea , spre Rasnov si pe la jumatatea drumului am parasit soseaua si am intrat pe un o coborare tehnica prin padure pt a ajunge in Cristian (traseul cu triunghi rosu).


bifurcatia spre Cristian3 buzunare = 3 beri !Traseul:

Bike route 150153 - powered by Bikemap

2 comments:

dyanna said...

Super poze..

Mihai said...

da, multumita lui Sica si unui sony mic si compact :)