15 April 2009

Vacanta mea pe insula Thassos


-Ei bine anul asta , daca nu apar probleme tehnice, plec in concediu in Grecia, pe insula Thassos. Supranumita si insula sirenelor , insula Thassos e cea mai nordica insula a marii Egee si are aproximativ 20 de km in diametru. Din ce harti am mai vazut insula are plaje frumoase de jur imprejur si un munte in mijloc, locul ideal pt o vacanta de vis. Din una in alta am aflat ca insula gazduieste in fiecare an un concurs de XC, la care anul acesta (pe 3mai) sunt inscrisi sa participe si 20 de romani.
-Si in dorinta mea de a face dintr-o vacanta de vis, o vacanta de vis + bonus , am aranjat astfel incat in perioada 17-21 sept cand voi merge pe insula sa imi inchiriez un mtb, si evident sa ma dau.
-Cu ajutorul lui Yannis Reizis , o sa am un Focus Fatboy din 2007 la dispozitie. Toata afacerea ma costa 55 de euro si asta include: 5 zile de inchiriat, in prima zi primesc la hotel: bike-ul, o casca, scule, si harta cu toate traseele de pe insula, indicatii pretioase de la Yannis + daca patesc ceva oriunde pe insula am asistenta tehnica 4x4.

MTB Thassos

Noh...pai bilet am, soare o sa fie, zona e frumoasa, sa nu-mi rup clavicula inainte de plecare numa'. :)


Bike route 162669 - powered by Bikemap 

2 comments:

Sergiu said...

ce viata.. man, te invidiez.
Distractie placuta..

Geanina Codita said...

Credinta, lumina, speranta.Paste Fericit!