09 May 2009

La capitala

Iata-ne vineri pe la pranz ... plecam mai repede de la munca, ne facem bagaju' in graba si ne urcam intr-un accelerat, la clasa I pe locurile pt biciclete, cu destinatia Bucuresti. De mult planuiam sa participam la un maraton XC din capitala ( prima evadare), l-am convins si pe Cata sa participe asa ca ne-am cazat pentru tot weekendul la el. Vineri am alergat putin prin oras , trenul a intarziat cam o ora asa ca ne-am grabit sa ne lasat bike-urile la Cata si sa fugim la meci :) (aveam bilete la meciul Steaua - Dinamo).
Sambata ne-am planuit noi sa facem traseul de la concurs , ca sa vedem cum e , sa stim la ce sa ne asteptam. De acasa, adica din crangasi , pana la locul de unde de plecare (academia de politie de pe langa pipera) am facut cativa km buni si dupa cateva invarteli fara rost am gasit si intrarea pe traseu. Tot traseul a fost marcat cu banda alba asa ca nu am avut mai deloc probleme cu orientarea, oricum eram pregatiti cu o harta de pe google earth. Am hotarat sa nu facem tot traseul asa ca am facut doar 60% din el , doar pt ca si intoarcerea ne gandeam ca o sa fie lunga (in total cred ca am sarit de 60 de km). Traseul arata foarte bine, "neasteptat de bine" imi sufla Cata in ureche, fara prea multe obstacole...un traseu de viteza, de anduranta. Probabil castigator o sa fie persoana care merge cu viteaza cat mai mare si isi dozeaza puterile pana la sfarsit.
Pe seara ne-am luat si numerele de la organizatori, am baut o bere in cismigiu si acum asteptam nerabdatori startul de maine.
Asa ca noapte buna, ca e ora 12 si maine la 7 e trezirea...Doamne'ajuta !
padurea baneasa

in spate la Otopeni, ne luam la intrecere cu umbrele avioanelor :))


pe langa imensele campii cu rapitza


dezorientati cu harta in mana ... " Pe unde ne intoarcem acasa ? "

"...pe la arcul de triumf, evident."

No comments: