30 September 2009

Sfarsitul sezonului de MTB


Am iesit azi in curtea uzinei la o pauza de tigara si am simtit o adiere de vant rece pe spate, am aruncat o privire spre Magura Codlei si am observat ca padurea a inceput sa prinda culori calde... Am fugit repede in birou zgribulit de frig, m-am asezat la calculator si am inceput sa cuget. A venit toamna!
Parca prea curand si asta inseamna un singur lucru: mai sunt doar cateva ocazii de a iesi cu bike-ul si alea cateva vor fi ude si friguroase... se termina sezonul de mtb!
Anul trecut tin minte ca am mai prins cateva zile frumoase de soare chiar si pe la sfarsitul lui octombrie si ne-am delectat prin frunzele din padure. Deasemenea imi amintesc ca imediat dupa duatlonul de la poalele Tampei (9Noiembrie) am atarnat cu totii bike-urile in cui si acolo au ramas pana in primavara.
Vin acasa cu gandul sa ies la un antrenament si incepe ploaia imediat ce intru in casa, pai mamaliga masii de toamna. Asa am ajuns sa caut una alta pe net sa vad unde si ce mai putem face in scurta perioada care ne-a mai ramas.
Stiu ca e frig deja si ca nu avem windstopere si iegari, si ca o sa ne udam, si ca o sa ne murdarim, dar eu va invit totusi : (in ordine cronologica)

Sambata - 10 Octombrie 2009
Neuzer Bike Party (editia a 6-a) la Targu Mures
-maraton XC cu 3 trasee: 10, 25 si 50 de km
-un mini concurs de downhill
-un concurs pentru copii
-si la final un fun race pentru buna dispozitie.

Toate stropshite bine cu guilyas si bere.


Sambata - 17 Octombrie
Duatlon Cetatea Brasovului (ediatia a 2-a)
Categorii:
-Profi Masculin si Feminin
-Hobby Masculin si Feminin
-Stafeta

Concurs de la care noi cu siguranta nu vom lipsi, fiind singurul concurs organizat la noi acasa, ne vom apara teritoriile ;)


Duminica 25 Octombrie 2009
Bucuresti MTB Maraton (Tura Sudului - prima editie)
O categorie de 100 km si una de 50, probabil majoritatea pe plat caci dealuri pe langa capitala nu prea am vazut. Cred ca vrea sa fie ceva de gen Prima Evadare, adica drum drept si extrem de multi participanti.tot pe 25 Octombrie 2009 !!!
MTB Maraton Sfantu' Gheorghe
Hobby 28 km si Maraton 51 km cu diferente de nivel considerabile probabil.

Asta ma tenteaza cel mai mult, mai mult decat cel de la Bucuresti care probabil in afara de numarul mare de participanti o sa fie anost rau de tot. In schimb Sfantu' e aproape de Brasov si cred ca o sa fie foarte interesant.


Si cam asta e cea mai ramas din sezon de MTB, exceptand probabil Cluj Winter Race-ul din iarna, la care sper sa ajung anul aceasta.
Deci?! Ganditi-va si daca va surade ne auzim la start ;)

2 comments:

helyos7 vlad said...

Cel de la Targu Mures imi trage cu ochiu:)) mai ales ca sunt si aproape. Am vazut ca te-ai inscris la 25km:>

vlad

Mihai said...

M-am inscris, cei drept fara sa platesc deocamdata, dar incerc sa ajung. Si m-am inscris la proba de 28km pt ca nu sunt foarte pregatit pentru un traseu lung. Nu m-am mai antrenat deloc si cred ca 50 e cam mult acum. Si 10km prea putin :))

Ne auzim Vlade !