26 September 2009

Thassos Island - Greece

M-am intors acasa si deja imi e dor de insula :((
A fost o vacanta de vis pe care sper sa o pot repeta curand, si poate nu singur ;)

7 comments:

Cata said...

Super fain montaj pentru insula Thasos! Merita mers cu bita pe o asemenea insula.

Cata

Constantin said...

Frumos peisaju. Cum de-ai mers singur?

Mihai said...

Ei, nu am mers chiar singur. Dar nu am avut competitori la sporturile practicate...

Anonymous said...

Frumos tare.Data viitoaredin Potos o iei pe sosea spre vest,pana in Limenaria (cca 4 km),iar acolo o iei spre Maries (nu spre Skala Maries) cca 12 Km Aici se termina asfaltul si o iei pe un drum forestier foarte bun spre lacul Maries cca 2 km. De aici urmaresti indicatorul ipsario si dupa cca.12 km.ai ajuns.Panorama merita efortul,mai ales daca prinzi o zi senina.La intoarcere pe acelasi drum la 2-3 km.e o intersectie cu indicator la stanga Kastro. O iei pe acolo si ajungi in satul respectiv.E de exceptie! Poti s-a bei ceva la singura taverna din zona si sa-l rogi pe Kostas, patronul sa-ti indice drumul de coborare spre Limenaria,altul decat cel de urcare.Ai multe de vazut acolo in Thassos.Distractie placuta.

Mihai Siman said...

Mersi de info anonimule. Eu am incercat sa urc pe Ypsarion din Panagia, ulterior am aflat ca era si o varianta mai usoara pe unde spui tu. Poate incerc anul acesta ;)

Anonymous said...

Prin Panagia este drumul de picior. Daca te mai duci in Thassos incearca s-a te cazezi in partea de sud a insulei (Potos,Limenaria)pentru ca o s-a poti ajunge mai usor in interiorul insulei unde sunt f.multe trasee MTB si ai si ce vedea daca-ti place natura.In cea ce priveste ajunsul in Limenas(Thassos)coasta de vest este mai buna si mai rapida. Daca te duci acolo si te mai pot ajuta cu ceva info spune.Ai facut o treaba buna!Succes.

Mihai Siman said...

O sa merg din nou anul aceasta, undeva prin preioada 1 mai. Ai putea sa ma ajuti cu un sfat, de data asta merg cu masina proprie si nu stiu exact traseul cel mai potrivit de trecut bulgaria.
Anul trecut am fost cu autocarul si am dormit tot drumul :))