07 December 2009

Geocaching - la vanatoare pe intuneric si ceata


Cuprinsi inca de entuziasmul de ieri, am hotarat sa plecam din nou la vanatoare si azi ... Vroiam sa cucerim neaparat Turnul Negru. Dupa incercarea nereusita de ieri, cu ajutorul cetii foarte dese lasate peste oras si la lumina unei lanterne amarate am reusit sa gasim comoara exact unde ne asteptam sa fie. Cutia pare sa fie una dintre cele mai vizitate din preajma: era plina de bunatati :) multe obiecte de schimb si 2 travel buguri. Noi am lasat geocoinul gasit ieri si am luat cu noi un mic elefantel care vine tot din Germania si s-a plimbat vreo 700 de km pana a ajuns in mainile noastre.

Ceata care ne astepta afara, la plecare...

...a necesitat concentrare maxima la volanPrimul geocoin al nostru pe care l-am lasat sa calatoreasca mai departe la turn.


De aici am taiat-o la Poarta Schei unde containerul parea usor de gasit, si intradevar containerul l-am observat imediat dar ne-a trebuit o diversiune sa atragem atentia taximetristilor din zona... hahaha sa ne facem o poza cu poarta, mai la stanga, mai la stanga, hop! am furat pachetu' :)). Aici am mai gasit un geocoin dar am hotarat sa nu il luam pentru ca deja aveam un travel bug de plasat. Asa ca am pus un sticker, ne-am notat in jurnal si am plecat mai departe.Am mai incercat inca odata si la Biserica Neagra dar din nou fara succes :( ... sper sa o gasit si pe aceasta si am incheia toate comorile din centrul orasului.

No comments: