13 April 2010

Dimineata - geocaching pe bike

Sunt schimbul 2 iarasi, toata saptamana... dar am dimineata libera asa ca pot face cateva iesiri inainte de munca - asta daca ma ajuta si vremea. Luni ma trezesc: senin, frumos, perfect, ma duc la Pietrele lui Solomon. Afara nu era chiar atat de placut desi era soare ciclocomputerul meu arata 13 grade pe care le resimteam si eu pe pielea mea. Dar m-am incalzit pana in Schei si am ajuns rapid la pietre. M-am apucat sa caut niste geocache-uri, defapt de aceea venisem aici: in zona sunt doua: Ka04-BV - Pietrele lui Solomon si Ka25-BV - Pietrele lui Solomon, Peak2.
Amandoua banuiam cam pe unde sunt, pe varful a doua muchii din zona. Am urcat cu bikeul cat am putut si pe jos cocotz pe stanci pana in varf. A trebuit sa ascund bicicleta jos si sa urc cu grija pana sus, ceea ce nu prea mi-a placut,
placutele spd nu ma ajutau prea mult pe stancile alea alunecoase. Nu am avut suficient timp sa caut in amanunt si a trebuit sa renunt rapid, nu ma simteam prea confortabil cu gandul ca bikeul e jos si nu il vad si ma lua frica de inaltime cand ma uitam in jos. Dar promit ca revin saptamana asta si o sa le gasesc... daca nu ploua :))


P'aici ma luase vesnica frica de inaltime...1 comment:

DarkDavid said...

dc nu-ti iei un antifurt?