21 May 2010

Vreme anti-bike

A trecut o groaza de timp de cand nu m-am mai urcat pe bike... mica raceala pe care am tras-o dupa Prima evadare, lipsa timpului si mai ales vremea de tot rahatu din ultima vreme m-au tinut departe de bike. Deja sunt 2 saptamani de cand nu am mai pedalat si simt nevoia sa o fac cat mai curand, ma simt obosit si extenuant de munca... imi lipsesc evadarile.
Joi am venit de la munca si am vazut soarele pe cer, cred ca pentru prima oara de la revenirea din Grecia, asa ca nerabdator am iesit la o tura scurta pe Tampa impreuna cu Victor. Ocazie cu care am retestat noua pozitie pe bike si noile mansoane si coarne... Dupa atata pauza spatele a fost odihnit asa ca nu l-am simtit deloc desi totusi nu am fortat nota absolut deloc. In schimb coarnele mi se par geniale, pe catarari fac o diferenta f mare, pozitia e foarte placuta si puterea in pedale parca creste nitel.
Acum se apropie weekendul de 3 zile si planuiesem sa merg sambata la Maraton Tg. Secuiesc dar din pricina ultimei raceli si a vremii in continuare nefavorabile o sa renunt. Sper macar una din zilele astea 3 sa fie macar neploioasa daca nu insorita sa pot face o tura prin Poiana Narciselor.

Mansoanele sunt Cube Race 98g iar coarnele Cube Ready Bar-ends 64g

No comments: