26 July 2010

Transfagarasan

Dupa atatea competitii am decis ca e musai sa mai fac si ture clasice, simteam lipsa aventurilor din anii trecuti de care nu prea am mai avut timp. Ca in fiecare an "trebuia" sa urc si Transfagarasanul. Catararea spre Balea a devenit un etalon pentru mine, un barem al pregatirii mele fizice. In fiecare an devine mai usor si mai placut, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Aici pot vedea fara a concura cu nimeni cat de greu sau de usor pot invinge muntele. Locul nu mai are nevoie de prezentare, in afara de bucurestenii omniprezenti si de tigania de sus, toate celalalte lucruri ma linistesc si ma incanta: muntele, soseaua, urcarea, privelistea, coborarea...etc.
Pe urcare m-a insotit Liviu, care m-a fugarit pana sus, dar asa am reusit sa ajung sus cam in 2 ore si 20 de minute. Din cauza unei nesicronizari restul grupului ne-au urmat la vreo ora (Constantin, Victor si Lothy). M-am cam grabit in ziua aceea asa ca am ratat gratarul baietilor de la final... promit ca data viitoare nu mai fug ;)

Pozele noastre


Liviu la warm upConstantin
Lothy
VictorCe-am pierdut :((


Si coborarea:

5 comments:

Constantin Boricean said...

Eu nu am mai fost pe trans de pe la 6 ani. Ma asteptam sa fie lume multa la Balea dar nu in halul asta (era pana si un nene care dirija circulatia). In rest a fost f fain, si urcarea dar mai ales coborarea :) Mai facem !!

Radu S said...

Super! Imi doresc sa fiu acolo acum, in loc sa ma pregatesc de o noua zi de munca. :) De curiozitate, cu ce anvelope erau incaltate biclele voastre?

Mihai Siman said...

Eu am avut un slick pe spate de 1.5 si pe fata o anvelopa mai veche tocita de 2.0

dragos said...

Foarte furmos. Felcitari participantilor !

SUPREM13 said...

Ai un blog minunat cu articole foarte bune si interesante despre ciclism.Dupa ce ti-am vazut blogul si am citit aproape toate articolele m-am hotarat sa fac si eu un blog (http://suprem13.blogspot.com/) unde pe viitor doresc sa postez informatii, trasee, poze din MTB. Felicitari si mult succes in la pedalat si la scris pe blog!