13 September 2010

Playbike On The RocksSambata a avut loc minunatia ... Playbike On The Rocks pe Bunloc in Brasov, iar noi am fost prezenti ca spectatori si filmatori. Pot sa va zic doar ca am ramas cu gura cascata, evenimente ca acesta probabil ca nu o sa mai prind prea curand. Sunt invidios pe concurenti ...

Atmosfera perfecta, multa lume pe traseu si la finish, vremea superba, traseul incredibil, raider multi, muzica, show, elicoptere... nujt daca a lipsit ceva. Absolut perfect, bravo Playbike, bravo celor care s-au muncit la traseul acela si bravo concurentilor!

Fotografii gasiti aici: Picasa WebAlbums - PlayBike on the Rocks
Si mai jos un scurt movie din cat am apucat sa filmez pe traseu.


4 comments:

iusufachi said...

Tin sa fac o precizare legata de public. 80% din cei prezenti erau gura-casca si nu dadeau 2 bani pe acest sport. Erau mai interesati de elicopter decat de concurenti. Poate acum ca au vazut cum este un concurs de DH adevarat (nu "cu buca si cu burta" :)) vor deveni mai deschisi la minte si vor accepta ideea ca nu doar fotbalul este sport.
Foarte faine pozele si filmarea.

dragos said...

Tare faza cand era sa cada concurentul ala pe tine :)

Mihai Siman said...

@dragos

Da ... Liviu imi tot spunea sa ma dau mai in spate, a trebuit aproape sa se urce un concurent pe mine ca sa il ascult ;)

Tudor said...

Multumesc pentru poze (Casca rosie, oakley, ram dhx)! :)