12 October 2010

Back on the road again

Dupa o lunga perioada de leneveala, cam de vreo luna, am revenit pe 2 roti intr-o tura usoara de sosea. Dupa duatlonul de la Brasov am intrat in pauza dintre sezoane, adica o perioada in care pur si simplu nu am facut nimic, am avut si motive personale dar mi-am si dorit un repaus total exact in perioada asta. Dar gata... ajunge! In curand o sa incep antrenamentul de iarna si mi-am propus ca 2-3 saptamani sa incep treptat cu ture usoare pe afara, asta cat timp vremea imi permite.
Dupa munca am zbunghit-o repede pe sosea, ca sa profit de ultima ora de soare. Desi vremea a fost cea mai frumoasa din ultimele 2 saptamani, temperatura nu a fost chiar grozava. 14 - 15 grade combinate cu vantul si transpiratia rece de pe spate nu prea mi-au placut dar la cat de dor mi-a fost de pedalat ar fi fost imposibil sa nu ma simt excelent.
M-am bucurat ca am iesit si m-am simtit linistit si calm pe sosea, iar zona Sanpetru - Harman m-a ferit si de traficul greu. In departare, pe Postavaru', zapada domneste de weekendul trecut si pare ca nu vrea sa plece pana la primavara, probabil ca o sa fiu norocos daca mai prind toamna asta cateva ture ca cea de azi...

Un BUFF e musai pe sosea !
Harman
Masivul Piatra Mare si Postavaru

06 October 2010

Cyprus Sunshine


Dupa cum va spuneam, odata cu Duatlonul de la Brasov sezonul meu s-a cam termina, asa ca am plecat rapid in vacanta spre insorita insula Cipru.
Nu prea am ce sa va povestesc, ideea e simpla: nu am facut nimic! Soare, plaja, bere si Mediterana. Meritam o pauza asa ca mi-am permis sa mananc mult, sa beau hamei pe saturate si sa frec menta, toate astea sunt tehnici clasice de incarcat bateriile. Totul splendid ce sa mai zic... mai putin revenirea in tara: Cirpu 40 de grade - Otopeni 10 grade.

Pozele le puteti viziona pe picasa: http://picasaweb.google.com/siman.mihai/CyprusSunshine#