23 March 2011

Prima iesire, sau ultima ...S-a intamplat prima iesire a mea pe anul asta. Desi se putea mai devreme nu am mai avut timp de biciclit in ultima perioada dar ieri a iesit soare, eu am fost in concediu si dupa ce mi-am terminat treburile am dat o fuga prin cateva zone care-mi plac mie foarte mult.
Exact cum am patit si anul trecut la prima iesire: nu imi mai regasesc tehnica... primele ture imediat dupa iarna si direct de pe trainer sunt nasoale din punctul asta de vedere. Sunt fricos si neindemanatic pe portiunile tehnice dar dupa cum mi-am dovedit si anul trecut e doar o chestiune de timp pana imi revin.
Altfel temperatura nu a fost chiar grozava dar la soare era placut, locurile si privelistile le-am gasit la fel de frumoase cum le stiam eu. Sper ca nu e utima oara cand ma mai dau prin locurile astea, dar despre asta o sa va povestesc in curand...

Ceva poze mai gasiti si aici: picasa web albums
5 comments:

clipelibereindoi.com said...

...locuri faine pe la Brasov!

injineru' said...

salutare,
cât de greu e traseul pe care l-ai făcut? având în vedere că sunt începător m-aş mai întoarce întreg de pe el?:D
PS am găsit un site interesant care are hărţi pentru trasee de bicicletă şi sunt şi o mulţime în braşov, http://www.bikemap.net/ poate indici acolo traseul făcut de tine:)
o să revin

Mihai Siman said...

Traseul e simplu chiar si pt un incepator:

Livada postei-Belvedere-Turnul Alb-Dupa ziduri-Olimpia-Sub Tampa-Scarile lui Gaboni-La iepure-Barajul din Racadau- si acasa...

injineru' said...

livada poştei-belvedere pe drumul de poiana sau prin schei?:)
şi mie-mi place super mult traseul de la scările lui gaboni până-n valea cetăţii:d

Mihai Siman said...

drumul de poiana