25 May 2011

Schönbuch Sunny RainDupa o alta saptamana lunga si grea de munca am planuit o super tura pentru sambata, Constantin aflat si el in deplasare prin Germania ni s-a alaturat de data asta. Am intarziat putin de dimineata si am reusit sa plecam abia pe la 12 de acasa cu un nor amenintator in spate. Dar asta nu avea sa ne opreasca, nu aveam degand sa raman acasa sub nici o forma.
Traseul l-am ales din nou in Schönbuch pe cateva drumuri pe care le cunosc deja si care imi plac mai mult, dar si prin cateva nebatute de noi pana acum. Imediat dupa intrarea in padure a inceput o ploaie marunta dar placuta si racoritoare mai ales pe catararile de la inceput (ploaia de genul asta imi aduce aminte de ploaia de la Prima Evadare 2010 ).
Dupa prima jumatate de ora ajunsesem deja in inima rezervatiei dar din nefericire si norii ne-au ajuns si a inceput o ploaie adevarata. Partea buna e ca din centru pana pe coasta vestica a trebuit urcam sustinut cateva minute si asta ne-a ajutat sa ne mentinem calzi. Odata obisnuiti cu apa am incetat sa mai ocolim inevitabilul, pur si simplu ne-am distrat pe potecile ude. Am deviat de la drum si am mers o mica bucata de-a dreptul prin padure pana cand am ajuns pe coasta vestica unde potecile sunt de vis. De aici si pana in Herrenberg a fost o cursa nebuna pe single trail-uri, soarele a iesit pana la urma si pana acasa aproape ca ne-am uscat. Acasa bere si povesti pe balcon...

Ceva poze gasiti aici: Schönbuch Sunny RainFilmarile sunt pe coasta de vest a Schönbuch-ului, pe potecile despre care va vorbeam intr-un post anterior Deasupra Herrenbergului
P.S. Duminica am vrut sa mai facem inca o tura dar am avut papucii de bike uzi asa ca am preferat sa vizitam Tübingen-ul si un Fest din Kuppingen, mai multe poze aici: Tubingen si Kuppingen Fest

1 comment:

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!