09 October 2011

Oktober rideCred ca a trecut mai mult de o luna de cand nu m-am mai atins de bicicleta, am avut o perioada destul de incarcata si pur si simplu nu am mai avut timp de nimic. Dar azi am incercat sa ma razbun, dupa ce am fost la munca si sambata si duminica simteam nevoia sa ma deconectez cumva, vroiam doar sa ies pe frig, sa ma murdaresc tot de noroi si sa distrug bicicleta. Nevoia asta turbata o am cam de 2 ori pe an: odata in primavara cand ies pentru prima oara dupa toate frustrarile de peste iarna si odata pe final de toamna cand trebuie sa umplu toata bicicleta de noroi, sa o fac praf pentru a o curata timp de 3 zile ca sa fie curata si pregatita pentru trainer.
La munca imi statea capul numai la ciclocrosuri pline de noroi, la frigul de afara si la tonele de frunze din padure. Dar din pacate vremea a fost super, traseul pe care l-am ales a fost impecabil si tura a iesit perfect, dar nu ''perfectul'' ala pe care il cautam eu. Se pare ca o sa trebuie sa mai insist, sa caut acel noroi care o sa ma linisteasca si o sa ma trimita in casa... pe trainer.

Din alte puncte de vedere sunt destul de dezamagit de finalul asta de an, sunt departe de orice fel de forma fizica si se pare ca nici macar turele de placere nu mai apuc sa le fac. Presupun ca asta e si motivul pentru care scriu rar pe blog.

https://picasaweb.google.com/111907133839383883239/OktoberRide
No comments: