22 November 2012

Eurobike 2012

Daca anul trecut am fost in fuga pe la Eurobike, anul acesta am rezervat ziua pentru o vizita completa, ca lumea. Am avut si cateva teluri mai serioase anul asta, pe langa sa fac poze si sa vad ''noutatile''.


Curand intentionez sa reconstruiesc un singlespeed/fixed gear dintr-o cursiera veche, asa ca una dintre tintele mele a fost sa imi gasesc piesele potrivite si sa discut cu cateva firme din domeniu: Miche, Brooks, Tekro. Am gasit la expozitie aproape tot ce mi-am dorit dar tot mi-au trebuit destul de multe sapaturi pe internet ca sa decid lineup-ul final. In domeniul asta piesele sunt destul de rare si am avut ocazia sa vad live cum arata unele dintre ele inainte sa le cumpar, aspect foarte important, cred eu.

 
O alta doleanta de a mea a fost sa ajung la standul celor de la Canyon si sa inspectez in amanunt un model de cursiera pe care ei l-au scos pentru 2013. Urmeaza curand sa imi cumpar o cursiera si dupa mai multe cercetari m-am oprit asupra unui model anume de la firma nemteasca, dar pentru mine e foarte important cum arata fizic. Din pacate modelul cautat nu era expus la standul Canyon, asa ca am cautat si solutii de back up de pe la alte firme: Focus, Simplon, Isaac, etc.Eurobike-ul de anul asta a fost la fel de inghesuit ca anul trecut, la fel de colorat si un pic mai productiv pentru mine in mod special. Va invit sa vedeti si restul pozelor pe care am reusit sa le fac: Eurobike 2012.

No comments: